Activiteiten locatie Helmond overgenomen door Bekkers Autoschade Eindhoven en Valkenswaard

Bedrijfsupdate
Terug

31-12-2019

Per 1 januari 2020 worden de activiteiten van Bekkers Autoschade op de locatie aan de Varenschut in Helmond gestopt. Bekkers Autoschade richt zich volledig op haar vestigingen in Eindhoven en in Valkenswaard met ingang van het nieuwe jaar.

Directeur Harry Bekkers: Natuurlijk blijven wij onze klanten in Helmond bedienen en kunnen ze aangeven in welke vestiging de auto gerepareerd wordt. Daarbij kunnen zij gebruik maken van onze uitgebreide haal-en brengservice. Ook de verlengde garantievoorwaarden (Bekkers Autoschade geeft 7 jaar garantie) blijven uiteraard gelden, en worden voor de klanten uit de regio Helmond 1 op1 overgenomen door Bekkers Autoschade Eindhoven en Bekkers Autoschade Valkenswaard. 

Door het zetten van deze stap, is de weg vrij gemaakt voor de Bekkers Autoschade Groep om nog meer te groeien in specialistische kennis van het complexe schadeherstel aan personenauto’s, lichte bedrijfswagens, campers en caravans. Danny Bekkers legt uit: Doordat onze medewerkers nu geconcentreerd zijn op 2 locaties, zijn we flexibeler in het bijscholen van onze vakmensen. Daarbij komt dat de investeringen in nieuwe technieken, bijvoorbeeld voor het kalibreren van ADAS-systemen, gefocust worden op 2 locaties. Daarnaast wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de tekeningen van de aanbouw op de locatie Eindhoven van een high tech centrum voor hybride en elektrische voertuigen, zoals Tesla.

De laatste jaren heeft de Bekkers Autoschade Groep fors geïnvesteerd in equipement en in scholing van medewerkers. Wat geresulteerd heeft tot o.a. prestigieuze merkerkenningen van Bentley, Landrover/Jaguar, Porsche, Mc Laren, Lamborghini, Lexus, Mercedes, Morgan, Toyota, maar ook KIA, FIAT/Chrysler en Citroen. Hierdoor is Bekkers Autoschade leading in de markt. Door de focus op de vestigingen in Eindhoven en Valkenswaard wordt de voorsprong nog verder uitgebreid en kunnen de klanten van Bekkers Autoschade- zowel regionaal als landelijk – nog beter worden bediend.

Opzoek naar persoonlijk advies?
Klantbeoordeling

8.7/10

984 beoordelingen

Contact opnemen

Gerelateerd nieuws