De autoschade herstel diensten van Bekkers

Op zoek naar een secure en veilige reparatie van uw auto? Zoek niet verder. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en onze specialisten weten precies hoe ze uw auto in ere moeten herstellen.

Meer lezen

Uw premium auto is bij ons in goede handen. Met meer dan tien merkerkenningen in het topsegment zijn we leidend in de Benelux.

Meer lezen

Ook op vakantie moet veiligheid voorop staan. Tijdens een lange tocht moet u 100% kunnen vertrouwen op een veilige camper of caravan. Voor professionele reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer lezen

Voor specialistisch spuitwerk kunt u bij ons terecht. Onze getrainde spuiters hebben oog voor detail en beschikken over de beste apparatuur en materialen.

Meer lezen

Een goede restauratie vergt vakmanschap. Daarvoor kunt u bij ons uitstekend terecht. Onze oldtimer specialisten nemen u stap voor stap mee in het herstelproces.

Meer lezen

Autoschade herstel

Bent u op zoek naar een autoschade bedrijf in de omgeving van Eindhoven? Zoek dan niet verder. U bent bij Bekkers Autoschade aan het juiste adres. Ons team – bestaande uit meer dan 55 specialisten – heeft kennis van zaken én een passie voor hun vak. Zij zorgen er dan ook voor dat uw auto weer in ere wordt hersteld, wat de schade ook is. Niet alleen zal uw auto er weer als nieuw uitzien, u kunt er ook weer veilig mee de weg op.

Autoschade herstel voor iedere auto

Bekkers Autoschade biedt u de beste service en de hoogste kwaliteit. Dat is onze garantie. Innoveren – én investeren – is hierbij essentieel. Bijvoorbeeld op het gebied van opleidingen en technologie. Onze medewerkers duiken regelmatig terug de schoolbanken in voor trainingen en bijscholing. Hierdoor zijn zij op de hoogte van de laatste kennis en ontwikkelingen in de wereld van autoschade herstel.

U kunt bij ons terecht voor het herstel van autoschade bij traditionele personenauto’s, oldtimers, exclusieve sportwagens en meer. Daarnaast zijn wij ook uw autoherstel schade bedrijf wanneer u een elektrische auto op de stoep hebt staan. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het uitlezen en kalibreren van ADS-systemen (rijhulpsystemen) en veiligheidssystemen.

Ook voor alles rondom onderhuidse carrosserie materialen en verbindingen draaien zij hun hand niet om. Zij passen al deze kennis en kunde toe in hun dagelijkse werkzaamheden. Uw auto ziet er – na autoschade herstel – niet alleen esthetisch weer uit als nieuw, hij voldoet ook aan de strenge veiligheidsnormen. U rijdt dus vol vertrouwen onze garage uit.

Bekkers Autoschade: al 40 jaar een begrip in de regio

En dat is niet zonder reden. Kenmerkend zijn onze trotse medewerkers die elke dag weer het beste uit zichzelf halen. De passie voor auto’s spat van deze vakmensen af. En dat merkt u aan alles. Hun hoge kennisniveau, dat onderhouden wordt met opleidingen, gecombineerd met onze geavanceerde apparatuur vormt de succesformule van Bekkers Autoschade.

Met het oog op de toekomst

Technologische ontwikkelingen? We volgen ze op de voet en hebben innovatie hoog in het vaandel staan. Bij Bekkers Autoschade zijn we ervan overtuigd dat stilstand achteruitgang is. Daarom investeren we volop in moderne apparatuur en opleidingen voor onze medewerkers. Met resultaat. Er prijken inmiddels 13 merk erkenningen – waarvan 10 in het premium segment – aan onze muur.

Verder lezen Oprollen
Contact opnemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Met respect voor mens en omgeving. Vanzelfsprekend, vinden we dat. Want ook als autoschade bedrijf dragen wij een verantwoordelijkheid voor een mooiere én groenere toekomst. Loze woorden? Zeker niet. Zo zijn we al sinds 1995 ISO 14001 milieu gecertificeerd, ontvingen we de prestigieuze Milieuprijs van Gemeente Eindhoven en zijn we gecertificeerd voor Duurzaam Repareren.

Onzichtbaar herstel van autoschade

Krijgt u uw auto terug na reparatie en ziet u niets van onze herstelwerkzaamheden? Dan hebben wij ons werk goed gedaan. Alle verschillende afdelingen werken dan ook nauw samen om zo’n onzichtbaar resultaat mogelijk te maken. Niet alleen zal uw auto er weer als nieuw uitzien, u kunt er ook weer veilig mee de weg op.

Van autoschade tot herstel: onze aanpak

Een ongeluk met uw auto gehad, waardoor autoschade is ontstaan? Dan is snel en adequaat handelen cruciaal. Beoordeel eerst de situatie. Rijdt de auto nog en zijn alle inzittenden ongedeerd? Maak dan foto’s van de situatie en vul op een veilige plek het schadeformulier in. Komt uw auto niet meer van zijn plek? Neem dan contact op met het alarmnummer op uw groene verzekeringskaart of bel het alarmnummer van uw leasemaatschappij. Een bergingsdienst brengt uw auto naar een gespecialiseerd autoschade herstel bedrijf – Bekkers Autoschade, bijvoorbeeld.

Autoschade herstel door Bekkers Autoschade

Slim en efficiënt werken, daar houden we van. U wilt tenslotte snel én veilig weer op pad. Wanneer u langskomt, zal een van onze ervaren schadecalculators de schade beoordelen. We bestellen ter plekke de benodigde onderdelen voor het herstel van uw autoschade en stemmen met u af wanneer u uw auto hiervoor langsbrengt en weer komt ophalen. We bekijken dan ook meteen de mogelijkheden voor vervangend vervoer.

Verzekerd bij autoschade

Autoschade is al vervelend genoeg. We nemen dan ook graag enkele administratieve zaken – zoals bellen met uw verzekeringsmaatschappij – uit handen. Bent u WA Casco (allrisk) verzekerd? Dan nemen wij rechtstreeks contact op met uw verzekeraar. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken om administratieve rompslomp; wij regelen alles.

In het geval van een WA-verzekering volgen we een iets andere procedure. Voordat we met het autoschade herstel aan de slag gaan, plannen we een expertise afspraak in. Tijdens deze afspraak beoordeelt de expert van de verzekering van de tegenpartij de schade en stelt vast of deze verhaalbaar is. Als de schade verhaalbaar is, wordt het schadebedrag uitgekeerd. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om deze vergoeding voor te schieten. We starten de herstelprocedure in zo’n geval direct. Zodat u snel weer de weg op kan.

Verder lezen Oprollen

Tot snel in onze garage!

Dus, heeft u schade gereden? Dan weet u waar u naartoe moet. We ontvangen u graag in onze garage in Eindhoven of Valkenswaard voor autoschade herstel. Maak direct een afspraak of neem contact met ons op. Voordat u het weet, kunt u weer veilig en snel op pad.

Verder lezen Oprollen