Uw auto weer als nieuw!

Schade gereden? Daar zal u flink van balen. Geen zorgen; Bekkers Autoschade is dé garage in Eindhoven waar u terechtkunt. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer in ere hersteld wordt. Niet alleen zal uw auto er weer als nieuw uitzien, maar u kunt er natuurlijk ook weer veilig mee de weg op. U vindt onze garage aan de Dillenburgstraat 35 in Eindhoven.

Bel direct onze garage in Eindhoven: 040 292 21 22
Maandag t/m vrijdag: 07.30 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 12.00

Autogarage in Eindhoven voor al uw schade

Wat voor schade u ook aan uw auto hebt, bij Bekkers Autoschade wordt het hersteld. Elke dag innoveren we en investeren we in opleidingen en technologie, zodat we u de beste service en hoogste kwaliteit kunnen bieden. Heeft u bijvoorbeeld een elektrische auto? Geen probleem, onze medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid. Ook in het uitlezen en kalibreren van ADAS-systemen en veiligheidssystemen zijn onze medewerkers gespecialiseerd. De kennis die onze specialisten hebben van de nieuwste onderhuidse carrosserie materialen en verbindingen, passen ze toe in hun dagelijkse werkzaamheden. Zo kunt u weer veilig de weg op.

De beste garage in Eindhoven voor premium auto’s

In het bezit van een Tesla, Mercedes, McLaren of andere premium auto? Dan wilt u naar een kwalitatieve autogarage in Eindhoven. U komt dan naar Bekkers Autoschade. Onze vakspecialisten werken volgens de strengste officiële richtlijnen. We zijn daarnaast de officiële partner in schadeherstel van McLaren en Bentley Motors en zijn geautoriseerd door de fabrieken van premium merken zoals Porsche, Landrover/Jaguar, Tesla, Mercedes, Lamborghini, Morgan en Lexus. Bij ons bent u dus verzekerd van kwaliteit.

Tot snel in onze garage in Eindhoven!

Dus, heeft u schade gereden, dan weet u waar u naartoe moet. We ontvangen u graag in onze autogarage in Eindhoven. Maak direct een afspraak of neem contact met ons op, en dan kunt u weer snel en veilig de weg op.