Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Mercedes schadeherstel

  U moet te allen tijde kunnen vertrouwen op uw Mercedes. Wanneer u schade rijdt, zorgt Bekkers Autoschade ervoor dat u na reparatie weer 100% veilig de weg op kunt. Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. 

  Uw Mercedes in ere hersteld na schade

  Is er schade ontstaan aan uw Mercedes? Uw auto is in goede handen bij onze speciaal opgeleide specialisten. Wij zijn exclusief geautoriseerd door Mercedes om reparaties uit te voeren en kunnen direct in de fabriekssystemen inloggen. Zo beschikken we over de meest actuele gegevens aangaande de reparatievoorschriften voor uw auto. Ondertussen staat er vergelijkbaar vervangend vervoer voor u klaar, zodat u tijdens reparatie gewoon de weg op kunt.

  Geautoriseerd door Mercedes voor reparaties

  Speciaal opgeleide vakmensen

  Schadeherstel volgens de richtlijnen van Mercedes

  Garantie op een 100% veilige auto na reparatie

  Premium gelijkwaardig vervangend vervoer

  Veel gestelde vragen
  • Repareren jullie mijn Mercedes volgens de richtlijnen?

   Jazeker. We houden ons aan de fabrieksvoorschriften van Mercedes en loggen rechtstreeks in de fabriekssystemen in. Daarnaast hebben we het benodigde materiaal om uw Mercedes te repareren, in huis.

  • Hebben jullie gelijkwaardig vervangend vervoer voor mij?

   Uiteraard. Wij hebben een zeer groot aanbod aan vervangend vervoer en zijn zelfs een van de weinige autoschadebedrijven in de Benelux met topsegment auto’s in de vervangend vervoer vloot.

  Schade aan uw Mercedes?

  Helaas krijgen veel mensen ermee te maken: schade aan hun auto. Gaat het om grote schade waarbij plaatwerk vervangen moet worden of elektronica of rijhulpsystemen gerepareerd moeten worden, of om kleine schade zoals krassen of ruitschade? U kunt in alle gevallen van schade aan uw Mercedes bij ons terecht. 

  Specialistisch schadeherstel van uw Mercedes

  Wij gaan altijd voor optimale kwaliteit en veiligheid. Wij willen dan ook de beste zijn in schadeherstel van Mercedes. Niet alleen bieden we extra garantie zoals u eerder al kon lezen. We zijn ook ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd en hebben ook duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We doen alles om uw speciale Mercedes in ere te herstellen en stoppen niet voordat uw auto 100% veilig de weg op kan. 

  Schadeherstel door Mercedes specialisten

  Verschillende medewerkers zijn opgeleid tot Mercedes schade-expert. Dat wil zeggen dat zij de juiste kennis en vaardigheden hebben om uw Mercedes te repareren. Het team bestaat uit gepassioneerde en professionele medewerkers. Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Verder lezen Oprollen
  Neem contact op!