Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Autoschade herstel

  Voor autoschade herstel gaat u naar Bekkers Autoschade. Waarom? Bij ons staan meer dan 55 specialisten voor u klaar. Zij zorgen ervoor dat uw auto weer net zo sterk, mooi en veilig is als voor de schade. Wij willen altijd de beste zijn in autoschade herstel. Om dat waar te maken, beschikken we over alle benodigde moderne apparatuur, middelen en kennis.

  Specialistisch autoschade herstel

  We zijn getraind in autoschade herstel voor verschillende auto’s. Heeft u bijvoorbeeld een elektrische auto? Geen probleem, onze medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid. Ook werken zij dagelijks met het uitlezen en kalibreren van ADAS-systemen (rijhulpsystemen) en veiligheidssystemen. De kennis die onze specialisten hebben van de nieuwste onderhuidse carrosserie materialen en verbindingen, passen ze toe in hun dagelijkse werkzaamheden. Zo weet u zeker dat uw auto gegarandeerd veilig wordt hersteld.

  10.000 Reparaties per jaar

  55 Specialisten tot je beschikking

  18.474 Tevreden klanten

  8,7 Klanten beoordeling

  Al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Eindhoven

  En niet zonder reden

  Maak een afspraak
  Klantbeoordeling

  8.7/10

  984 beoordelingen

  Van autoschade tot herstel: zo gaat het in zijn werk

  Wanneer er schade aan uw auto ontstaat, moet u direct handelen. Is de auto nog rijdbaar en gaat het bovenal goed met alle inzittenden, neem dan foto’s van de situatie en vul op een veilige plek het schadeformulier in. Is de auto niet meer rijdbaar, bel dan het alarmnummer op de groene kaart van uw verzekering of bel het alarmnummer van uw leasemaatschappij. Een berger brengt uw auto dan naar het schadebedrijf.

  Autoschade herstel door Bekkers Autoschade

  Het fijnste is als u langskomt en een van de schadecalculators meekijkt naar de schade. Er kan dan direct een afspraak gemaakt worden voor autoschade herstel. We bestellen de benodigde onderdelen en zorgen ervoor dat deze binnen zijn wanneer u uw auto komt brengen voor herstel. We spreken een datum af wanneer u de auto kunt komen brengen en natuurlijk ook wanneer deze weer klaar zal zijn. We bekijken dan ook meteen de mogelijkheden voor vervangend vervoer.

  Verzekeringen bij autoschade herstel

  Voor we starten aan uw autoschade herstel, is het erg belangrijk om te weten hoe u verzekerd bent. Bent u WA Casco (Allrisk) verzekerd, dan kunnen wij de afwikkeling met de verzekeraar rechtstreeks verzorgen. Bent u WA verzekerd, plan dan eerst een expertise afspraak in zodat de expert van de verzekering van de tegenpartij de schade kan vaststellen. De verzekeraar van de tegenpartijstelt dan vast of de schade verhaalbaar is. Hierna wordt het schadebedrag uitgekeerd en kunt u de autoschade laten herstellen. Het staat u natuurlijk ook vrij om dit eerst voor te schieten en deze vergoeding later te vervangen, zodat uw auto sneller de weg op kan.

  Verder lezen Oprollen
  Neem contact op