Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Auto repair in het topsegment

  Uw premium auto is een kostbaar bezit. Wanneer er schade aan onstaat, wilt u dat dit snel en goed verholpen wordt. Daarvoor gaat u naar een echte specialist in schadeherstel in het topsegment: Bekkers Autoschade. Onze hoogopgeleide vakspecialisten werken volgens de strengste officiële richtlijnen. 

  Geautoriseerd voor reparatie aan premium merken

  Heeft u schade aan uw premium wagen, dan wilt u niet naar zomaar een schadebedrijf. U kunt uitstekend terecht bij ons! Wij zijn de officiële partner in schadeherstel van bijvoorbeeld McLaren en Bentley Motors. Daarnaast zijn we ook geautoriseerd door de fabrieken van premium merken als Porsche, Landrover/Jaguar, Tesla, Mercedes, Lamborghini, Morgan en Lexus. 

  Verzekerd van kwaliteit

  Door onze merkerkenningen is uw premium auto bij ons in goede handen. Onze specialisten hebben veel ervaring met schade in het topsegment. Daarom vinden vele klanten vanuit de gehele Benelux hun weg naar ons. Bij ons bent u namelijk altijd verzekerd van service op topniveau voor een eerlijke prijs.

  10.000 Reparaties per jaar

  55 Specialisten tot je beschikking

  18.474 Tevreden klanten

  8,7 Klanten beoordeling

  Al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Eindhoven

  En niet zonder reden

  Maak een afspraak
  Klantbeoordeling

  8.7/10

  984 beoordelingen

  Technologische ontwikkelingen in het premium segment

  De auto van nu is niet meer te vergelijken met de auto van pakweg 10 jaar geleden. Er is onderhuids veel veranderd. De moderne auto is voorzien van allerlei rijhulpsystemen (ADAS systemen). Daarnaast moet de moderne auto voldoen aan emissie-eisen om zo zuinig en schoon mogelijk te zijn. Er moet hierbij voldaan worden aan een hoge veiligheidsstandaard. De autofabrikanten bereiken dit door met computergestuurde modellen berekeningen te maken over de sterktes en het gewicht van de materialen in de carrosserie. Ook kijken ze hierbij naar de verbindingen van de staalsoorten. Vaak worden verschillende materialen en verbindingstechnieken gebruikt in één auto. 

  Auto repair op de juiste manier

  Wanneer er onverhoopt schade ontstaat aan uw premium auto, dient dit op de juiste wijze te worden hersteld. Aan de hand van de fabrieksspecificaties herleiden we hoe de auto moet worden hersteld, zodat de auto weer net zo veilig is als vóór de opgelopen schade. We zorgen ervoor dat de kreukelzone volledig is hersteld, de timing van de airbags juist is, de elektronica weer goed is gekalibreerd, de aandrijflijn weer is hersteld etcetera. De effecten van de technologische ontwikkelingen van de auto zijn enorm groot op het benodigde schadeherstel. Ook al is dit van buitenaf niet zichtbaar, is dit de basis voor goed schadeherstel! Zo zorgen wij voor auto repair op de juiste manier.

  Verder lezen Oprollen
  Neem contact op!