David

Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Oldtimer restauratie

  Restauratie van oldtimers is een vak apart. Daarom gaat u naar een specialist die u kwaliteit en veiligheid kan garanderen. Bij Bekkers Autoschade staat een team van ervaren vakspecialisten voor u klaar.

  Hoe gaat de restauratie van uw oldtimer in zijn werk?

  Op projectbasis bespreken we een volledige of gedeeltelijke restauratie van uw oldtimer met u. Hierbij kunt u ook denken aan de restauratie van bekleding, revisie van technische onderdelen en oldtimer keuringen. We beschikken daarnaast over oorspronkelijke lakrecepten via het Glasurit restauratie netwerk. Met Bekkers wordt de schoonheid van uw oldtimer in ere hersteld.

  Ook voor reparatie van uw oldtimer

  Hoeft uw oldtimer niet gerestaureerd te worden, maar heeft u schade gereden? Ook voor reparatie van uw oldtimer kunt u bij ons terecht. Onze specialistische medewerkers weten precies hoe zij uw oldtimer kunnen repareren en in ere kunnen herstellen. Zij zorgen ervoor dat u weer helemaal veilig de weg op kunt!

  10.000 Reparaties per jaar

  55 Specialisten tot je beschikking

  18.474 Tevreden klanten

  8,7 Klanten beoordeling

  Al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Eindhoven

  En niet zonder reden

  Maak een afspraak
  Klantbeoordeling

  8.7/10

  984 beoordelingen

  Oldtimer reparatie

  Wij staan bekend om onze secure aanpak en oog voor detail. Hierdoor bent u bij ons aan het juiste adres voor de reparatie of restauratie van uw oldtimer.  Wij zorgen er niet alleen voor dat uw oldtimer er weer prachtig en geheel naar wens uitziet, u bent er ook van verzekerd dat u er weer helemaal veilig mee de weg op kan.

  Uw oldtimer geheel naar wens gerepareerd en gerestaureerd

  We horen graag wat uw wensen zijn. We bespreken niet alleen de aspecten van het bodywork en de pasvormen met u, maar hebben het ook over de details op het gebied van onderdelen, interieur en het motorisch gedeelte. Zo wordt uw oldtimer geheel naar wens gerepareerd en gerestaureerd.

  Oldtimer restauratie door specialisten met jarenlange ervaring

  Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het restaureren van oldtimers. Zo hebben ze recentelijk een Porsche 911 uit 1967 tot in nieuwstaat gebracht, alsook een VW TI uit 1957. Ook zijn ze aan de slag gegaan aan een Moretti, een aparte Italiaanse auto. Maar ook voor een heel ander soort oldtimers draaien onze specialisten hun handen niet om. Zo hebben ze ook een oude Porsche tractor gerestaureerd. Hiervoor moesten de plaaterkers hun ouderwetse vakmanschap laten zien. Vanuit een stuk plaat moest een scherm worden geklopt, met een prachtig resultaat!

  Verder lezen Oprollen
  Neem contact op!