Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Jaguar schadeherstel

  Heeft u schade gereden aan uw Jaguar? Dan gaat u voor de reparatie naar de specialist in Jaguar schadeherstel: Bekkers Autoschade. Wij meldden ons als eerste aan voor de pilot voor de merkcertificering van Jaguar. Als eerste rondden wij dit traject succesvol af en we werden als eerste in de Benelux officieel gecertificeerd door Jaguar. 

  Gespecialiseerd in Jaguar reparatie

  Wij zijn gespecialiseerd in reparatie van Jaguars. Zo weten we dat Jaguar steeds meer gebruik maakt van aluminium voor de body van de auto. Daarom hebben onze schadeherstellers zware, speciale trainingen doorlopen voor het lassen en bewerken van deze plaatdelen. In de laatste onaangekondigde audit van Jaguar hebben we 100% score behaald. Zo weet u zeker dat uw Jaguar bij ons in goede handen is.

  In het bezit van Jaguar merkcertificering

  Specialisten volgen speciale trainingen voor Jaguar reparatie

  Voldoen elk jaar aan de strenge Jaguar audit

  Kwalitatief hoogwaardig schadeherstel

  Premium vervangend vervoer

  Veel gestelde vragen
  • Repareren jullie mijn Jaguar volgens de richtlijnen?

   Natuurlijk. Doordat wij gecertificeerd zijn door Jaguar kunnen we uw auto geheel volgens de richtlijnen repareren. We loggen in op de fabriekssystemen en onze specialisten volgen periodiek trainingen van Jaguar om uw auto volgens de richtlijnen te kunnen repareren.

  • Hebben jullie gelijkwaardig vervangend vervoer voor mij?

   Ja. Ook voor het topsegment waar Jaguar zich in bevindt, hebben wij passend vervangen vervoer die past bij uw mobiliteitsbehoefte.

  Jaguar reparatie door Bekkers Autoschade

  Wanneer uw Jaguar bij ons binnenkomt voor reparatie, beoordelen en taxeren we de schade. Afhankelijk van uw verzekering kunnen wij dit zelf afhandelen, of gebeurt dit via de verzekering van de tegenpartij. Het is daarbij het prettigst wanneer een van de schadecalculators met u meekijkt naar de schade. Dan kan er direct een afspraak gemaakt worden voor de reparatie van uw Jaguar. We bestellen de benodigde onderdelen en zorgen ervoor dat deze binnen zijn voordat u uw auto bij ons binnenbrengt voor reparatie. We spreken dan een datum af wanneer uw Jaguar klaar is en bekijken natuurlijk meteen de mogelijkheden voor vervangend vervoer. 

  Schadeherstel van uw Jaguar door echte specialisten

  Wij vinden het belangrijk dat uw Jaguar weer in ere hersteld wordt. Dat geldt natuurlijk voor het exterieur, maar ook onderhuids zorgen wij ervoor dat uw auto weer 100% veilig de weg op kan. Middels de fabrieksspecificaties herleiden we hoe uw Jaguar gerepareerd moet worden. Dit resulteert in een veilige auto waar u weer jaren mee door kunt rijden. We bieden u dan ook 3 jaar extra Bekkers garantie bovenop de bestaande 4 jaar FOCWA garantie.

  Verder lezen Oprollen
  Neem contact op!