Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Caravan en camper reparatie

  Heeft u schade aan uw camper of caravan? Dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel en goed mogelijk wordt opgelost. Zo kunt u weer zonder zorgen de weg op en van uw vakantie genieten. Wij zijn specialist in camper reparatie en ook met schade aan uw caravan kunt u bij ons terecht. We herstellen niet alleen de zichtbare schade. We repareren ook complexe schades aan bijvoorbeeld het chassis, (gas)leidingen en elektrische installaties.

  Professionele caravan en camper reparatie 

  Wij beschikken over een hypermoderne werkplaats met bijvoorbeeld kalibratie-apparatuur voor het kalibreren van adaptieve cruise control op uw camper. Daarnaast zijn wij aangesloten bij OMNIA. We herstellen uw schade volgens het Profile Repair systeem waarmee plaatschades plaatselijk hersteld kunnen worden. Onze medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid en deze techniek werkt kostenbesparend. Daarnaast kunt u bij ons niet alleen terecht voor reparatie bij schade aan uw camper of caravan, maar voeren we ook onderhoudsbeurten en officiële PACK keuringen uit.

  10.000 Reparaties per jaar

  55 Specialisten tot je beschikking

  18.474 Tevreden klanten

  8,7 Klanten beoordeling

  Al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Eindhoven

  En niet zonder reden

  Maak een afspraak
  Klantbeoordeling

  8.7/10

  984 beoordelingen

  Laat schade aan uw caravan repareren door Bekkers Autoschade

  Het repareren van schade aan campers is een complex proces. Verschillende afdelingen moeten samenwerken om de schade volledig te herstellen. Dit geldt natuurlijk ook voor reparatie van caravans. Gelukkig is uw camper of caravan bij ons in goede handen. Wij beschikken namelijk over een zeer moderne werkplaats en de beste specialisten. Zo kunt u weer veilig de weg op met uw camper of caravan!

  Profile Repair voor schade aan de zijwand van uw caravan of camper

  Een van de technieken die wij toepassen wanneer een zijwand van een caravan of camper schade heeft opgelopen, is Profile Repair. Hierbij wordt de zijwand gedeeltelijk hersteld door speciaal daarvoor opgeleide spuiters. Het voorkomt dat de gehele zijwand vervangen moet worden. Uw camper of caravan wordt gespoten in spuitcabines die werken met medicinale lucht. 

   

  Andere schade aan uw caravan of camper?

  Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht wanneer u andere schade hebt aan uw caravan of camper. Nieuwe technieken uit de autobranche, zijn steeds vaker terug te vinden op campers en caravans. Heeft u bijvoorbeeld een scheur in de voorruit van uw camper, en is deze ruit voorzien van een camera? Dan moet deze na vervanging van de ruit worden gekalibreerd, waarbij ook rekening gehouden moet worden met de wieluitlijning. In onze hypermoderne werkplaats is dat geen probleem.

  De juiste kennis in huis voor vakkundige reparatie van uw camper of caravan

  Zo kan onze specialistisch opgeleide caravanhersteller altijd gebruikmaken van de kennis van zijn collega, de autohersteller. Onze medewerkers zijn daarnaast ook geschoold in alle accessoires rondom campers en caravans. Denk aan movers, airco’s, schotelantennes met nieuwe technieken, zonnepanelen en hybride remsystemen. Uw camper of caravan is bij ons in uitstekende handen door de combinatie van kennis en de modernste apparatuur.

  Verder lezen Oprollen
  Neem contact op!