Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Land Rover schadeherstel

  Heeft u schade aan uw Land Rover? Dan wilt u naar een autoschadebedrijf dat ervaring heeft met schadeherstel van Land Rovers. Bekkers Autoschade heeft specialisten met de benodigde kennis en kunde in huis om uw Land Rover te repareren. 

  Gecertificeerd Land Rover schadeherstel

  Wij zijn het eerste autoschadebedrijf dat de merkcertificering pilot van Land Rover succesvol afrondde. We werden als eerste in de Benelux officieel gecertificeerd. Daarnaast haalden we bij de laatste onverwachte audit van Land Rover een score van 100%. Bij Bekkers Autoschade weet u dus zeker dat uw Land Rover in ere wordt hersteld.

  Gecertificeerd voor Land Rover reparatie

  100% score bij externe Land Rover audits

  Schadeherstel volgens de richtlijnen van Land Rover

  Garantie op een 100% veilige auto na reparatie

  Premium gelijkwaardig vervangend vervoer

  Veel gestelde vragen
  • Wordt mijn auto volgens de richtlijnen van Land Rover gerepareerd?

   Ja. Bij Bekkers Autoschade volgen we de fabrieksvoorschriften om uw Land Rover te herstellen. Onze specialisten worden het hele jaar door bijgeschoold en beschikken over de benodigde equipment om uw Land Rover te repareren. Alle benodigde informatie verkrijgen we door rechtstreeks in te loggen in de fabriekssystemen van Land Rover.

  • Is er gelijkwaardig vervangend vervoer voor mij?

   Ja. Wij beschikken over een divers wagenpark met een groot aanbod aan vervangend vervoer. Als een van de weinige autoschadebedrijven hebben wij ook voor het topsegment vergelijkbaar vervangend vervoer.

  Professioneel schadeherstel van uw Land Rover

  Het verkeer wordt steeds drukker en daarmee wordt de kans op schade aan uw Land Rover groter. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heeft u schade aan uw Land Rover gereden? Hoe klein of groot de schade ook is, voor professioneel schadeherstel gaat u naar Bekkers Autoschade. 

  Specialistisch schadeherstel van uw Land Rover

  Aan de hand van de fabrieksspecificaties herleiden we hoe we uw Land Rover het beste kunnen repareren. Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw Land Rover er weer tiptop in orde uitziet, maar juist onderhuids voeren we de belangrijkste reparaties uit om uw auto weer 100% veilig de weg op te kunnen sturen. Denk daarbij aan het kalibreren van rijhulpsystemen, timing van de airbags en het onderhuids herstellen van de kreukelzone. 

  Onze expertise in Land Rovers

  We hebben een grote passie voor auto’s en zeker ook voor Land Rovers. We zijn niet voor niets het eerste autoschadebedrijf met een merkcertificering voor Landrover. Daarnaast blijven onze specialisten up-to-date middels periodieke trainingen van Land Rover en toen een externe auditor van Land Rover onverwachts op de stoep stond, behaalden wij een 100% score.

  Verder lezen Oprollen
  Neem contact op!