Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Morgan schadeherstel

  Heeft u schade aan uw Morgan? Dan staan de specialisten van Bekkers Autoschade voor u klaar. Zij hebben net zo’n grote passie voor bijzondere auto’s als u. Onze vakmensen volgen periodiek opleidingen en trainingen om de Morgan-rijder optimaal van dienst te kunnen zijn. Voor schadeherstel aan uw Morgan bent u bij Bekkers Autoschade dus aan het juiste adres.

  Morgan schadeherstel volgens de richtlijnen

  Wij hebben direct toegang tot de fabriekssystemen en hebben zo beschikking over alle benodigde documenten. Doordat onze medewerkers over de nodige kennis beschikken en met originele Morgan onderdelen werken, bent u ervan verzekerd dat uw Morgan geheel volgens richtlijnen hersteld wordt.

  Gespecialiseerd in Morgan schadeherstel

  Opgeleide vakmensen met een passie voor premium auto’s

  Kwalitatief hoogwaardig schadeherstel

  Schadeherstel volgens de richtlijnen van Morgan

  Premium vervangend vervoer

  Veel gestelde vragen
  • Repareren jullie mijn Morgan volgens de richtlijnen?

   Jazeker. We houden ons altijd aan de fabrieksvoorschriften van Morgan. Onze medewerkers beschikken over de benodigde documenten voor het schadeherstel van uw Morgan.

  • Hebben jullie gelijkwaardig vervangend vervoer voor mij?

   Dat hebben we. Wanneer u uw Morgan bij ons achterlaat voor schadeherstel, staat er een vergelijkbare auto voor u klaar. Als een van de weinige autoschadebedrijven in de Benelux hebben wij ook premium auto’s in onze vervangend vervoer vloot.

  Specialistisch schadeherstel aan uw Morgan

  Heeft u schade aan uw Morgan? We begrijpen dat u daar erg van baalt. Uw Morgan is een echte rijdersauto en daarom wilt u natuurlijk snel de weg weer op kunnen. U kunt uw Morgan met een gerust hart bij ons achterlaten voor schadeherstel. Onze specialisten staan voor u klaar. 

  100% veilig de weg op met uw Morgan

  Bekkers Autoschade is anders dan andere autoschadebedrijven. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in exclusieve wagens zoals uw Morgan, maar werken wij ook met de grootste zorg en oog voor detail aan uw auto. Bij ons vindt u de juiste kennis, kunde en ervaring en wij stoppen niet voordat uw auto weer helemaal in orde is. Wij zorgen er ook voor dat uw auto onderhuids ook weer hersteld is. Zo ziet uw auto er niet alleen weer tiptop in orde uit, maar kunt u er ook op vertrouwen dat u er 100% veilig mee de weg op kan. 

  Schakel ons in voor Morgan schadeherstel

  Wanneer u schade heeft gereden aan uw Morgan, staan onze specialisten voor u klaar. Is het schadeformulier ingevuld en naar uw verzekeraar gestuurd? Dan kunnen wij aan de slag. We beoordelen en taxeren de schade en maken een herstelafspraak met u. Vervolgens bestellen we de originele Morgan onderdelen zodat we deze binnen hebben wanneer uw herstelafspraak plaatsvindt. Natuurlijk zorgen we er na het schadeherstel voor dat uw auto er weer tiptop uitziet.

  Verder lezen Oprollen
  Neem contact op!