Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  McLaren schadeherstel

  Is er schade ontstaan aan uw McLaren? Dan baalt u daar natuurlijk stevig van. U wilt dan graag dat dit snel en goed verholpen wordt. Bekkers Autoschade is dan het autoschadebedrijf waar u naar op zoek bent. Wij zijn namelijk in het bezit van de officiële erkenning van de McLaren fabriek in Groot-Brittannië. 

  Specialistisch McLaren schadeherstel

  Wij zijn er voor volledig schadeherstel van uw McLaren. Voor de verwerking van de lak van uw McLaren, hebben onze spuiters een speciale training gevolgd. U bent bij ons verzekerd van kwalitatief hoogwaardig schadeherstel van uw McLaren.

  In het bezit van officiële McLaren merkerkenning

  Speciaal getrainde medewerkers voor McLaren reparatie

  Haal- en brengservice in de Benelux

  Kwalitatief hoogwaardig schadeherstel

  Premium, gelijkwaardig vervangend vervoer

  Veel gestelde vragen
  • Repareren jullie mijn McLaren volgens de richtlijnen?

   Jazeker. We volgen altijd de fabrieksvoorschriften wanneer we uw McLaren herstellen. Onze medewerkers loggen rechtstreeks in de fabriekssystemen in en beschikken over al het benodigde materiaal om uw McLaren in ere te herstellen.

  • Hebben jullie gelijkwaardig vervangend vervoer voor mij?

   Jazeker. Wanneer u uw McLaren door ons laat repareren, kunt u gebruik maken van premium vervangend vervoer. Wij zijn zelfs een van de weinige autoschadebedrijven in de Benelux die beschikt over premium vervangend vervoer.

  Schade aan uw McLaren?

  Wanneer u schade aan uw McLaren heeft, wilt u natuurlijk dat dit zo snel en goed mogelijk verholpen wordt. Maar daarvoor gaat u niet naar de eerste de beste garage; er moet een specialist naar kijken. Die vindt u bij Bekkers Autoschade voldoende. Of het nu gaat om schade aan het exterieur van uw McLaren of om technische defecten; uw auto is bij ons in goede handen. 

  Schadeherstel aan de carrosserie van uw McLaren

  Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en is schade aan de carrosserie van uw McLaren zo ontstaan. Onze specialisten kunnen elke kras, barst of deuk repareren en wanneer er onderdelen vervangen moeten worden, bestellen wij altijd de originele McLaren onderdelen. We zorgen er niet alleen voor dat uw auto er weer tiptop uitziet, maar zorgen er ook voor dat deze weer 100% veilig is. 

  Technische defecten aan uw McLaren

  Naast dat er schade kan ontstaan aan de carrosserie, kunnen er natuurlijk ook technische defecten ontstaan aan uw McLaren. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze specialisten hebben alle nodige kennis en ervaring om ook de technische defecten aan uw McLaren te verhelpen. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt.

  Verder lezen Oprollen
  Neem contact op!