Visie van Bekkers

Wij geloven in investeren in de toekomst

Ik heet u van harte welkom bij Bekkers Autoschade Groep. Ons team staat dag en nacht voor u klaar, want schade laat zich niet plannen. Bij Bekkers ontmoet u vriendelijke vakmensen met hart voor u en uw auto. Gedreven door passie en ambitie. Wij willen trots zijn op ons werk en de beste zijn in schadeherstel. Dat zit in ons DNA. We innoveren elke dag en investeren in opleiding en technologie. Hierdoor zijn onze mensen de beste in hun vak en werken zij met apparatuur die voldoet aan de strengste eisen. Waarom we dat doen? Omdat we weten dat we zo de beste service kunnen verlenen aan u.

Wat dat voor u als klant betekent? Rust en vertrouwen

Uw auto is na schadeherstel door Bekkers weer veilig. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het helaas nog steeds niet. Door een prijzenoorlog in verzekeringsland kiezen veel schadeherstelbedrijven voor matig schadeherstel. Aan de buitenkant van de auto ziet u daar niks van, maar van binnen is uw auto onveiliger en gebrekkig hersteld. U loopt hierdoor meer risico in het verkeer en krijgt te maken met waardedaling van uw auto bij een eventuele inruil.

Opleiden en certificeren

Bij Bekkers investeren we veel in het opleiden van onze mensen. Zo hebben we een eigen Bekkers Academy en volgen onze mensen vakopleidingen. Vaak bij de fabrikant zelf, zodat we elk schadeherstel volgens fabrieksspecificaties kunnen verzorgen. Bekkers Autoschade Groep heeft fabriekserkenning gekregen van merken zoals Bentley, Kia, Mercedes, Porsche, Landrover en nog vele anderen. We hebben diverse milieuprijzen en certificeringen ontvangen. Voor ons is dat geen doel, maar wel een bevestiging dat we op de goede weg zijn.

Geen mooie woorden, maar daadkracht.

Bij Bekkers geloven we in investeren in de toekomst. Geen mooie woorden, maar daadkracht. Onze motivatie? We willen de beste zijn en blijven. Die drive komt voort uit de wens om het goed te doen voor u. Het is een kwestie van respect. Klanten vertrouwen ons hun auto toe en kunnen rekenen op eervol schadeherstel. Dat geeft ze rust. Die rust door kwalitatief schadeherstel zou vanzelfsprekend moeten zijn. Bij Bekkers kunt u daar op rekenen. We verwelkomen u graag.