Werken bij Bekkers Autoschade Groep

Kom werken bij de Bekkers familie!

Heb jij kwaliteit en veiligheid boven aan je prioriteitenlijst staan? En wil jij de tijd krijgen om je werk goed te kunnen uitvoeren? Dan ligt jouw toekomst misschien wel bij Bekkers Autoschade. 

Waarom werken bij Bekkers Autoschade?

Er zijn veel autoschadeherstelbedrijven in Nederland. Maar geen is er zoals Bekkers Autoschade. Wij zijn er trots op dat wij altijd gaan voor optimale kwaliteit en gegarandeerde veiligheid. Wij voelen de intrinsieke noodzaak om auto’s echt goed en veilig te maken. Jouw werk draait dan ook om kwaliteit en daarna pas om snelheid. Zo zorgen we voor een prettige werkplek én voor veilige auto’s op de weg. 

Daarnaast vinden wij innovatie erg belangrijk. We zijn in het bezit van verschillende merkcertificaten en blijven middels opleidingen en trainingen altijd up-to-date. Voor ontwikkeling is dus voldoende ruimte.

Ben jij onze nieuwe collega?

Bij ons krijg je de ruimte om je werk écht goed te doen. Je maakt daarbij gebruik van de nieuwste apparatuur en je krijgt de kans om uitdagende opleidingen te volgen. Klinkt jou dit als muziek in de oren, dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.

We verwachten dat je dezelfde passie en liefde voor auto’s voelt als wij. Dat je je volledig inzet om onze klanten blij te maken. En dat je er alles aan doet om een beschadigde auto in ere te herstellen; veilig, kwalitatief en mooi. Kun jij je daar helemaal in vinden? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Openstaande vacatures
 • Plaatwerker
  • Plaatwerkerij

  • Eindhoven

  • 40 uur

  • MBO

  Voor onze vestiging in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven plaatwerker die ervaring heeft met auto’s uit het topsegment of open staat in deze wereld te worden opgeleid.

  Als plaatwerker ben je verantwoordelijk voor het herstellen en vernieuwen van carrosserie en chassis delen voor welke auto dan ook. Zelfs voor het vervangen van een achterscherm van een Bentayga draai je je hand niet om. Je beschikt over specifieke kennis welke voor wordt geschreven door fabrikanten zoals Bentley, Lamborghini, McLaren, Maserati, Porsche en nog vele anderen. Wat betreft exotische materialen zoals HS staal, aluminium maar ook carbon kan niemand je iets wijs maken. Je beschikt over alle middelen om deze auto’s op de Bekkers Autoschade manier te herstellen! Namelijk met alle benodigde kennis, middelen en tijd.

  Wij bieden volop uitdaging en een prima pakket arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid je kennis uit te blijven breiden om zo op de snelle ontwikkelingen in de markt in te spelen.

  Ben jij die gedreven plaatwerker die klaar is voor de volgende stap? Solliciteer nu en kom werken aan de meest exotische auto’s, in een high-tech omgeving, met de beste mensen om je heen!

  Solliciteer direct!


  1. 1.

   Solliciteer

   Ben je geïnteresseerd? Solliciteer via het sollicitatieformulier bij één onze openstaande vacatures. Open sollicitatie? Stuur dan een mailtje met je cv en korte motivatie naar Inge Janssen (i.janssen@bekkers-autoschade.nl) of neem telefonisch contact op.

  2. 2.

   Gesprek

   Je wordt uitgenodigd voor een gesprek! In één van onze vestigingen ontmoet je Harry Bekkers om je sollicitatie persoonlijk toe te lichten. Je krijgt ook een rondleiding, zodat je de werksfeer goed in je op kan nemen.

  3. 3.

   Meelopen

   Na het gesprek vragen we je meestal om een dag mee te lopen op de afdeling waar je graag zou willen werken. Zo krijg je een goed beeld van ons bedrijf, en wij van jou!

  4. 4.

   Beginnen maar!

   Is er een match? Zijn alle wensen besproken? Dan kunnen we een overeenkomst sluiten en wordt al het papierwerk in orde gemaakt. Welkom bij Bekkers Autoschade!

  Dit zeggen je collega’s