Lucien

Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Design Paints: specialistisch spuitwerk

  Wij zijn dé expert op het gebied van speciaal spuitwerk. Wij hebben vakmensen met jarenlange ervaring en de benodigde kennis in huis. In combinatie met professionele apparatuur, zijn wij in staat om excellent spuitwerk te leveren. 

  Auto laten spuiten

  Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het laten spuiten van uw auto. In de meeste gevallen is dit onderdeel van het schadeherstel, en nemen we dit altijd mee. Heeft u enkel lakschade opgelopen, dan bekijken we dit graag samen met u om te beoordelen of spuitwerk de oplossing is, of dat er meer werk verricht moet worden om de schade te herstellen. 

  Meer dan een autospuiterij

  Met Design Paints doen we veel meer dan alleen auto’s spuiten. Met onze professionele apparatuur maken wij het mogelijk om zeer uiteenlopende objecten te spuiten: van auto’s en motoren tot keukens en standbouw. Uw keuken laten spuiten in hoogglans Ferrari rood? Geen probleem. Onze spuiters hebben een écht oog voor detail en zorgen voor een subliem eindresultaat.

  10.000 Reparaties per jaar

  55 Specialisten tot je beschikking

  18.474 Tevreden klanten

  8,7 Klanten beoordeling

  Al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Eindhoven

  En niet zonder reden

  Maak een afspraak
  Klantbeoordeling

  8.7/10

  984 beoordelingen

  Auto laten spuiten

  Heeft u lakschade opgelopen? Dat is erg vervelend. Krassen kunnen erg afdoen aan de algehele uitstraling van uw auto en het is begrijpelijk dat u dit wilt verhelpen. Daarvoor gaat u natuurlijk naar een specialist! Onze medewerkers staan voor u klaar met de professionele apparatuur. Wij verrichten ons spuitwerk in hoogwaardige stofvrije cabines, waar we ook voldoende droogruimte hebben om uw auto goed te laten drogen. Wanneer uw auto grotere schade heeft opgelopen, maken wij ook gebruik van onze high-tech spuitapparatuur zodat uw auto er weer als nieuw uitziet. 

  Geef uw auto een upgrade in onze autospuiterij

  Schade is natuurlijk niet de enige reden om uw auto te laten spuiten. Wilt u graag een nieuwe kleur? Dan kunt u bij ons terecht voor een spuitbare carwrap. We zorgen ervoor dat uw auto er helemaal naar wens uitziet. Ook kunt u bij ons terecht voor interieur spuitwerk, zodat uw auto er ook van binnen weer tip top uitziet.

  Iets anders laten spuiten? 

  U kunt bij ons niet alleen uw auto of motor laten spuiten. Onze professionele apparatuur is geschikt voor nog veel meer objecten. Van keukens tot standbouw, niets is ons te gek. Informeer eens naar de mogelijkheden, onze medewerkers helpen u graag verder!

  Verder lezen Oprollen
  Meer referenties