Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Porsche schadeherstel

  Heeft u schade aan uw Porsche? Dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel en goed mogelijk hersteld wordt. U gaat daarvoor niet naar de eerste de beste schadehersteller, maar naar Bekkers Autoschade. Wij zijn namelijk één van de vier schadeherstelbedrijven in Nederland die officieel geautoriseerd is door Porsche voor complex schadeherstel. Hiervoor hebben onze medewerkers specifieke trainingen en opleidingen gevolgd en natuurlijk succesvol afgerond. Uw Porsche is bij ons dus in uitstekende handen.

  Professionele autoreiniging (interieur en exterieur)

  Exclusieve accreditatie door Bentley Motors Engeland

  Vervangend vervoer op topniveau (o.a. Mercedes S klasse, Audi A8, BMW 5)

  Herstel volgens fabrieksvoorschriften

  Haal- en brengservice binnen Benelux

  Veel gestelde vragen
  • Repareren jullie mijn auto volgens de Porsche richtlijnen?

   Jazeker. Wij zijn exclusief door Porsche geautoriseerd om (complexe) reparaties uit te voeren. We kunnen direct in de fabriekssystemen van Porsche inloggen waardoor we uw auto geheel volgens de gestelde richtlijnen kunnen repareren.

  • Hebben jullie gelijkwaardig vervangend vervoer voor mij?

   Ja. Wij zijn één van de weinige schadeherstelbedrijven in de Benelux met een breed aanbod aan premium auto’s. Zo rijdt u, wanneer wij bezig zijn met de reparatie van uw Porsche, altijd in een gelijkwaardige auto.

  Professionele Porsche reparatie

  Heeft u schade gereden aan uw Porsche, dan begrijpen we dat u daar erg van baalt en het zo snel en goed mogelijk hersteld wilt hebben. De specialisten van Bekkers Autoschade zorgen ervoor dat uw Porsche 100% in ere hersteld wordt en dat u er weer veilig mee de weg op kunt. 

  Porsche schadeherstel door een specialist

  In Nederland zijn slechts vier bedrijven die complex schadeherstel aan Porsches mogen uitvoeren. Wij zijn er daar één van. Onze medewerkers hebben speciale trainingen van Porsche gevolgd en succesvol afgerond. Sterker nog, voor het eerste gedeelte van de opleidingen hebben zij al een vrijstelling gekregen door het vakmanschap en de ervaring in complex schadeherstel, dat zij lieten zien aan de Duitse examinatoren. Kortom: schadeherstel aan uw Porsche wordt bij ons uitgevoerd door echte specialisten. 

  Gecertificeerd autoschadebedrijf

  Daarnaast zijn wij een gecertificeerd autoschadebedrijf. Niet alleen zijn we geautoriseerd door Porsche, we hebben ook de nodige ISO certificeringen. Zo zijn wel al twintig jaar ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd voor personenwagens en kleine bedrijfswagens. Ook staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel en zijn we gecertificeerd voor Duurzaam Repareren en zijn we de winnaar van de milieuprijs Gemeente Eindhoven.

  Verder lezen Oprollen
  Neem contact op!