Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Lamborghini schadeherstel

  Bent u de troste eigenaar van een Lamborghini en heeft u onverhoopt schade gereden? Dan gaat u met uw premium auto natuurlijk naar een specialist. De medewerkers van Bekkers Autoschade hebben de benodigde specialistische kennis en kunde in huis om uw Lamborghini te repareren. 

  Lamborghini reparatie met goedkeuring uit Italië

  Het repareren van uw Italiaanse premium auto is specialistisch werk. Een Lamborghini is een uitzonderlijke auto en dat vereist uitzonderlijk vakmanschap. We zijn geautoriseerd door Italië om reparaties te mogen verrichten aan uw Lamborghini. Voor de Urus gelden ook nog eens aparte voorschriften. Ook hierin kan Bekkers Autoschade voorzien.

  Lamborghini reparatie met goedkeuring vanuit Italië

  Ook reparatie aan de Lamborghini Urus mogelijk

  Reparatie volgens de richtlijnen van Lamborghini

  Garantie op een 100% veilige auto na reparatie

  Premium gelijkwaardig vervangend vervoer

  Veel gestelde vragen
  • Repareren jullie mijn Lamborghini volgens de richtlijnen?

   Natuurlijk. Wij hanteren altijd de fabrieksvoorschriften bij reparatie van uw Lamborghini en kunnen rechtstreeks inloggen in de fabriekssystemen.

  • Hebben jullie gelijkwaardig vervangend vervoer voor mij?

   Ja. Als een van de weinige autoschadebedrijven in de Benelux hebben wij een groot aanbod aan vervangend vervoer in het premium segment. Zo kunnen we u altijd premium, gelijkwaardig vervangend vervoer bieden.

  Voor schadeherstel aan uw Lamborghini gaat u naar Bekkers Autoschade

  Bekkers Autoschade is dé specialist op het gebied van reparatie aan Lamborghini’s. Onze medewerkers volgen speciale trainingen om Lamborghini’s optimaal te kunnen repareren en daarbij maken wij altijd gebruik van de fabriekssystemen. Wij doen er alles aan om uw Lamborghini weer 100% veilig de weg op te krijgen. 

  Reparatie nodig aan uw Lamborghini? 

  Niet alleen zijn onze medewerkers speciaal opgeleid om reparaties aan uw Lamborghini te verrichten, we hebben er ook state-of-the-art apparatuur voor in huis. Daarnaast zijn we ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd voor personenwagens en kleine bedrijfswagens. Ook zijn we gecertificeerd voor Duurzaam Repareren en zijn we de winnaar van de milieuprijs Gemeente Eindhoven. Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. 

  Neem contact op voor schadeherstel aan uw Lamborghini

  Bij Bekkers Autoschade vindt u dus echte specialisten die uw Lamborghini kundig, veilig en snel kunnen repareren. Voor reparatie kunt u makkelijk online een afspraak maken of telefonisch contact met ons opnemen.

  Verder lezen Oprollen
  Neem contact op!