Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  KIA schadeherstel

  Heeft u schade gereden met uw KIA? Dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel en goed mogelijk gerepareerd wordt. Bekkers Autoschade is dan de specialist waarnaar u op zoek bent. 

  Gespecialiseerd KIA schadeherstel

  In Nederland rijden heel wat KIA’s rond, en dat is niet voor niets. Het is een geliefd automerk geworden. Wanneer u schade rijdt met uw KIA, is het verstandig om deze naar een specialist te brengen. Wij hebben de merkcertificering van KIA en voldoen al jaren aan de eisen die daarbij horen. Bij ons bent u ervan verzekerd dat u weer veilig de weg op kunt.

  In het bezit van KIA merkcertificering

  Voldoen elk jaar aan de KIA audit

  Specialisten blijven up-to-date door trainingen van KIA

  Kwalitatief hoogwaardig schadeherstel

  Gelijkwaardig vervangend vervoer

  Veel gestelde vragen
  • Repareren jullie mijn KIA volgens de richtlijnen?

   Jazeker. Bij schadeherstel van uw KIA volgen we altijd de fabrieksvoorschriften en kunnen we rechtstreeks in de systemen van KIA inloggen.

  • Hebben jullie gelijkwaardig vervangend vervoer voor mij?

   Natuurlijk. We hebben een zeer grote vervangend vervoer vloot en bieden altijd een auto die vergelijkbaar is met uw KIA. Rijdt u bijvoorbeeld automaat? Rijdt u een kleine stadsauto of een bestelwagen voor uw bedrijf? Geen probleem. Wij zorgen altijd voor gelijkwaardig vervangend vervoer.

  Voor schadeherstel aan uw KIA gaat u naar Bekkers Autoschade

  Heeft u een aanrijding gehad? Of is uw spiegel eraf gereden? Misschien bent u per ongeluk tegen een paaltje aan gereden? Wat voor schade u ook aan uw KIA heeft, u wilt dat het snel en goed wordt hersteld. Bekkers Autoschade staat voor u klaar. Wij zorgen voor een snelle en kwalitatief hoogwaardige reparatie zodat u weer veilig de weg op kunt. 

  Weer veilig de weg op na schadeherstel aan uw KIA

  Na een aanrijding of ander ongeluk heeft uw KIA schade opgelopen. Dat resulteert vaak in blikschade, maar dat betekent niet dat dat de enige schade is. Onderhuids gebeurt er veel en zo’n 80% van onze reparaties vinden dan ook onderhuids plaats. Hiermee zorgen we ervoor dat u echt weer 100% veilig de weg op kunt, natuurlijk in een auto die er weer tiptop uitziet. 

  Maak een afspraak voor schadeherstel aan uw KIA

  U kunt erop rekenen dat wij uw KIA in ere herstellen. U bent bij ons verzekerd van een 100% veilige auto en daarom ontvangt u van ons nog drie jaar extra garantie bovenop de vier jaar FOCWA garantie. Voor schadeherstel aan uw KIA gaat u dus naar Bekkers Autoschade! Neem contact met ons op of maak direct een afspraak.

  Verder lezen Oprollen
  Neem contact op!