Tesla

Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Tesla schadeherstel

  Wanneer u schade aan uw Tesla heeft gereden, gaat u natuurlijk niet naar zomaar een schadeherstelbedrijf. U gaat naar Bekkers Autoschade. Zowel onze vestiging in Eindhoven als die in Valkenswaard hebben namelijk de exclusieve Tesla erkenning ontvangen. Tesla heeft een netwerk van schadeherstellers aangesteld die voldoen aan hun strenge eisen. Wij voldoen aan alle eisen die Tesla aan schadeherstel stelt.

  Schadeherstel volgens de richtlijnen van Tesla

  Niet alleen zijn wij in het bezit van exclusieve Tesla merkerkenning, we doen ook alles om blijvend aan de eisen van Tesla te voldoen. Zo hebben onze schadeherstellers trainingen met een examen in Duitsland doorlopen en worden zij doorlopend bijgeschoold in de systemen van Tesla. Zo bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig schadeherstel volgens de richtlijnen van Tesla.

  Kwalitatief hoogwaardig schadeherstel door speciaal opgeleide vakmensen

  In het bezit van exclusieve Tesla erkenning

  Specialisten volgen speciale trainingen voor Tesla schadeherstel

  Wij voldoen aan alle strenge eisen van Tesla

  Gelijkwaardig premium vervangend vervoer

  Veel gestelde vragen
  • Repareren jullie mijn auto volgens de Tesla richtlijnen?

   Jazeker. Onze specialisten hebben de diverse Tesla opleidingen en trainingen gevolgd en worden continu bijgeschoold. Daarnaast zijn we voorzien van de Tesla merkerkenning wat betekent dat we alle reparaties volgens de richtlijnen van Tesla uitvoeren.

  • Hebben jullie gelijkwaardig vervangend vervoer voor mij?

   Zeker. Als één van de weinige bedrijven in de Benelux kunt u bij ons terecht voor premium, gelijkwaardig vervangend vervoer. Ook als u in het bezit bent van een Tesla of andere wagen in het topsegment.

  Uw specialist voor Tesla reparaties

  Tesla’s zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en veiligheid. Het ontwerp van deze wagens is dan ook gebaseerd op geavanceerde structuurtechnieken in combinatie met innovatieve technologieën. Wanneer er schade ontstaat aan uw Tesla, zorgen wij ervoor dat alle technologieën en technieken in ere hersteld worden en dat u weer 100% veilig de weg op kunt. 

  Kwalitatief hoogwaardig Tesla schadeherstel

  Wij gaan altijd voor kwaliteit en veiligheid. We stoppen niet voordat uw wagen weer veilig de weg op kan en weer net zo zeker en stevig is als voor de schade. Dat garanderen we u. Daarom bieden we u, bovenop de vier jaar FOCWA-garantie, drie jaar extra Bekkers garantie er bovenop. Zo bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig schadeherstel.

  Reparatie aan uw Tesla: zo gaat het in zijn werk

  Wanneer u schade heeft gereden aan uw Tesla, is het belangrijk dat u het schadeformulier opstuurt naar uw verzekeraar. Daarna kunnen wij de schade beoordelen en taxeren, waarna we een herstelafspraak met u maken. We bestellen de benodigde, originele Tesla onderdelen en zorgen ervoor dat deze binnen zijn voor de herstelafspraak. Daarna gaan onze specialisten aan de slag. Ondertussen rijdt u verder met één van onze gelijkwaardige, premium wagens.

  Verder lezen Oprollen
  Meer referenties