Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Citroën schadeherstel

  Heeft u schade gereden en moet uw Citroën gerepareerd worden? Dan gaat u natuurlijk naar Bekkers Autoschade. Onze specialisten volgen namelijk jaarlijks speciale trainingen en opleidingen van Citroën. Zo blijven zij op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen zij vakkundig uw auto repareren. Daarnaast beschikken wij over speciaal gereedschap voor schadeherstel van uw Citroën. Ook wordt onze organisatie jaarlijks gecontroleerd door een externe auditor. Deze controleert of ons bedrijf nog steeds voldoet aan de eisen die gesteld worden aan onze Citroën merkerkenning. Tot op heden is Bekkers Autoschade steeds met vlag en wimpel geslaagd!

  Gespecialiseerd in Citroën schadeherstel

  Citroën merkerkenning

  Wij voldoen aan de jaarlijkse audits van Citroën

  Kwalitatief hoogwaardig schadeherstel door speciaal opgeleide vakmensen

  Altijd passend vervangend vervoer

  Veel gestelde vragen
  • Repareren jullie mijn Citroën volgens de richtlijnen?

   Ja, daar kunt u van op aan. Wij volgen de fabrieks- en veiligheidsvoorschriften. Onze specialisten weten precies hoe ze uw Citroën moeten repareren.

  • Hebben jullie gelijkwaardig vervangend vervoer voor mij?

   Ja, wij hebben een erg grote vervangend vervoer vloot zodat er altijd een auto tussen zit die vergelijkbaar is met uw Citroën. Rijdt u gewoonlijk een automaat? Rijdt u een kleine stadswagen of een bestelauto voor uw werk? Daar houden we allemaal rekening mee. Zelfs voor het topsegment vindt u bij ons vervangend vervoer, als een van de weinige autoschadebedrijven in de Benelux.

  De specialist voor Citroën schadeherstel

  Heeft u een ongeluk of aanrijding gehad? Is er misschien iemand tegen uw stilstaande Citroën gebotst of heeft het zo hard gehageld dat er deuken in uw motorkap zitten? Wat de oorzaak van de schade aan uw Citroën ook is, u wilt dat het snel en goed hersteld wordt. U bent dan bij Bekkers Autoschade aan het juiste adres; wij zijn dé specialist in Citroën schadeherstel. 

  Schade aan het exterieur van uw Citroën?

  Steenslag, sterretje in de ruit, tegen een paaltje aan gereden of een flinke aanrijding gehad? Wanneer uw Citroën blikschade heeft opgelopen, moet dit snel en goed hersteld worden. Onze specialisten weten precies hoe ze uw auto goed kunnen repareren en besteden daarbij ook grote aandacht aan de onderhuidse reparaties. Alleen zo kunnen wij u verzekeren dat u weer 100% veilig de weg op kunt.

  Technische defecten aan uw Citroën

  Doet uw airco het niet meer of werken uw rijhulpsystemen niet meer naar behoren? Aan uw Citroën kunnen verschillende technische defecten ontstaan. Ook daarvoor kunt u uitstekend terecht bij Bekkers Autoschade. Onze specialisten weten precies hoe de techniek van uw Citroën in elkaar zit en zorgen ervoor dat u straks weer veilig de weg op kan.

  Schade aan uw Citroën? Bel Bekkers Autoschade!

  U kunt ervan op aan dat wij uw Citroën optimaal en veilig repareren. U bent bij ons verzekerd van een 100% veilige auto en daarom ontvangt u van ons nog drie jaar extra garantie bovenop de vier jaar FOCWA garantie. Heeft u dus schade gereden met uw Citroën? Neem dan contact op met Bekkers Autoschade.

  Verder lezen Oprollen
  Neem contact op!