Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Bentley schadeherstel

  Rijdt u een Bentley en heeft deze onlangs schade opgelopen? U kunt dan uitstekend terecht bij Bekkers Autoschade. Al in 2014 werden wij geautoriseerd door Bentley Motors UK om (complexe) schades aan auto’s van Bentley te repareren. Elke maand ondergaan we een audit om te controleren of we nog steeds aan de strenge eisen van Bentley voldoen. 

  Fabrieks-erkende specialist in schadeherstel aan Bentley’s

  Onze medewerkers zijn dan ook gespecialiseerd in schadeherstel aan Bentley’s. Jaarlijks volgen zij speciale opleidingen in Groot-Brittannië voor het schadeherstel aan Bentley’s, met een aanvullende training voor de Bentayaga. Zo beschikt Bekkers Autoschade altijd over de juiste informatie voor het schadeherstel van uw Bentley.

  Gespecialiseerd in Bentley schadeherstel

  Geautoriseerd door Bentley Motors UK

  Wij voldoen aan de maandelijkse audits van Bentley

  Kwalitatief hoogwaardig schadeherstel door speciaal opgeleide vakmensen

  Premium vervangend vervoer

  Veel gestelde vragen
  • Repareren jullie mijn Bentley volgens de richtlijnen?

   Natuurlijk. Daar kunt u bij ons altijd van op aan; we volgen de fabrieksvoorschriften en loggen rechtstreeks in de fabriekssystemen in. Hierdoor beschikken we over het benodigde materiaal om uw Bentley volgens de richtlijnen te repareren.

  • Hebben jullie gelijkwaardig vervangend vervoer voor mij?

   Jazeker. Wij hebben een zeer groot aanbod aan vervangend vervoer en zorgen er altijd voor dat dit vergelijkbaar is met uw Bentley. Zo kunt u tijdens de het schadeherstel aan uw Bentley gewoon doorrijden zoals u gewend bent. Als een van de weinige schadeherstelbedrijven in de Benelux bieden wij ook voor het topsegment passend vervangend vervoer.

  Specialist in Bentley schadeherstel

  Wij hebben specialisten in dienst die jaarlijks speciale opleidingen bij Bentley UK volgen. U bent er dus van verzekerd dat uw Bentley bij onze specialisten in goede handen is. Of het nu gaat om blikschade of om technische problemen; onze specialisten staan voor u klaar. 

  Blikschade aan uw Bentley

  Heeft u een aanrijding of een ander ongeluk gehad? Dan kunt u uitstekend terecht bij Bekkers Autoschade. We herstellen de kreukelzone niet alleen zichtbaar, maar juist ook daar waar u het niet ziet. Zo weten we zeker dat u weer 100% veilig de weg op gaat. Zo zorgen we ervoor dat uw Bentley er niet alleen weer mooi uitziet, maar ook weer helemaal veilig is.

  Kennis van de techniek van uw Bentley

  Een Bentley is voorzien van state-of-the-art technieken en onze specialisten weten door de juiste opleidingen en trainingen precies hoe deze werken. Dus ook voor schadeherstel aan deze technieken, kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om de kalibratie van uw rijhulpsystemen of de werking van elektronica; onze specialisten staan voor u klaar.

  Kortom: voor schadeherstel aan uw Bentley gaat u naar Bekkers Autoschade

  U kunt ervan op aan dat wij uw Bentley optimaal en veilig repareren zodat u weer zonder zorgen de weg op kunt. Heeft u schade aan uw Bentley? Neem dan contact met ons op.

  Verder lezen Oprollen
  Meer referenties