Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Lexus schadeherstel

  Heeft u schade gereden met uw Lexus? Dan kunt u uitstekend terecht bij Bekkers Autoschade. Wij zorgen ervoor dat uw auto in ere wordt hersteld. Of het nu gaat om kleine of grote schade, wij stoppen niet voordat uw Lexus weer 100% veilig de weg op kan. 

  Gecertificeerd Lexus schadeherstel

  Onze specialisten hebben veel ervaring in het schadeherstel van Lexus auto’s. Ze volgen regelmatig specifieke Lexus trainingen om u de beste kwaliteit te kunnen bieden en ze hebben de juiste certificeringen op zak. Zo bent u bij Bekkers Autoschade verzekerd van kwalitatief hoogwaardig schadeherstel.

  Kwalitatief hoogwaardig schadeherstel door speciaal opgeleide vakmensen

  Wij zijn in het bezit van de benodigde Lexus certificering

  Gecertificeerd NEN 9140 schadeherstel-bedrijf

  Zeven jaar garantie na schadeherstel

  Premium gelijkwaardig vervangend vervoer

  Veel gestelde vragen
  • Wordt mijn Lexus gerepareerd volgens de richtlijnen?

   Ja. Wij volgen altijd de fabrieksvoorschriften van Lexus wanneer we aan de slag gaan met schadeherstel. Daarnaast worden onze medewerkers het hele jaar door bijgeschoold en beschikken ze over de juiste equipment. We kunnen direct inloggen in de fabriekssystemen om zo alle benodigde informatie in te zien.

  • Is er gelijkwaardig vervangend vervoer voor mij?

   Ja. Wij hebben een zeer grote vervangend vervoer vloot en zijn zelfs een van de weinige autoschadebedrijven in de Benelux met een uitgebreid aanbod aan vervangend vervoer in topsegment. Zo rijdt u altijd in een gelijkwaardige auto totdat uw Lexus gerepareerd is.

  Lexus schadeherstel door Bekkers Autoschade

  Wanneer u schade aan uw Lexus rijdt, baalt u. Dat begrijpen we als geen ander. Gelukkig bent u bij Bekkers Autoschade aan het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Wij stoppen niet voordat uw auto weer 100% veilig de weg op kan.

  Schade aan uw Lexus?

  Voor schadeherstel aan uw Lexus kunt u terecht bij Bekkers Autoschade. Nadat de schade ontstaan is, vult u eerst uw schadeformulier in en verstuurt u deze naar uw verzekering. Zodra uw Lexus bij ons binnenkomt beoordelen of taxeren we de schade. Daarna is het tijd voor de herstelafspraak. Onze specialisten gaan voor u aan de slag. De juiste onderdelen worden besteld en gemonteerd en we zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. 

  Full service schadeherstel

  Schade laat zich niet plannen. Daarom staan wij dag en nacht voor u klaar. Met ruim 40 jaar ervaring en schadeherstel kunt u vertrouwen op uitstekende service. Meer dan 55 specialisten staan voor u klaar. We zijn zo zeker van de kwaliteit die we bieden, dat we u naast vier jaar FOCWA garantie ook nog drie jaar Bekkers garantie bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Verder lezen Oprollen
  Neem contact op!