Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Autoruit laten repareren of vervangen

  Zit er een sterretje in uw autoruit, dan kunt u bij ons terecht voor reparatie. Wanneer de schade groter is dan een sterretje, zullen we al snel over moeten gaan tot het vervangen van uw autoruit. In beide gevallen staat Bekkers Autoschade voor u klaar!

  Autoruit vervangen inclusief kalibratie

  Steeds meer auto’s hebben een voorruit die voorzien is van allerlei hulpmiddelen, zoals een camera. Wanneer de autoruit vervangen moet worden, zetten wij de camera weer correct terug en kalibreren we deze. Zo kunt u weer 100% vertrouwen op uw rijhulpmiddelen. 

  Uitlijnen na het vervangen van de autoruit

  Onze specialistische medewerkers hebben de juiste kennis en kunde in huis om uw autoruit te vervangen en de camera te kalibreren. Onze state-of-the-art apparatuur zorgt voor een accurate kalibratie. Daarnaast beschikken we over een uitlijncomputer om er zeker van te zijn dat de rijrichting van de auto goed staat. Hierna kan de camera gekalibreerd worden en kan de hoofdcomputer van uw auto weer accuraat reageren op de juiste signalen van diverse sensoren. Door dit alles is de veiligheid van het functioneren van uw auto op dit vlak geborgd.

  10.000 Reparaties per jaar

  55 Specialisten tot je beschikking

  18.474 Tevreden klanten

  8,7 Klanten beoordeling

  Al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Eindhoven

  En niet zonder reden

  Maak een afspraak
  Klantbeoordeling

  8.7/10

  984 beoordelingen

  Autoruit reparatie door Bekkers Autoschade

  U bent onderweg naar uw werk en ineens tikt er iets tegen uw autoruit aan. Een kastanje van een boom of een steentje uit het asfalt bijvoorbeeld. Een sterretje in uw autoruit is zo veroorzaakt! Blijf hier vooral niet te lang mee doorrijden, want het sterretje kan doorscheuren en dan moet de volledige ruit vervangen worden. U kunt bij Bekkers Autoschade uitstekend terecht voor autoruit reparatie. Wij zorgen ervoor dat u weer 100% veilig de weg op kunt. 

  Autoruit laten vervangen? 

  Wanneer de schade aan uw autoruit te groot is, zal deze vervangen moeten worden. Is een sterretje bijvoorbeeld doorgescheurd, dan kan de ruit niet meer gerepareerd worden. Maar ook in andere gevallen van grote schade, zal de ruit natuurlijk vervangen moeten worden. Wij zorgen ervoor dat uw autoruit vervangen wordt en perfect op zijn plaats zit en dat de kalibratie weer helemaal kloppend is. Zo kunt u veilig en met goed zicht de weg op!

  Schade aan uw autoruit? Neem contact op!

  Heeft u schade aan uw autoruit, dan kunt u uitstekend terecht bij Bekkers Autoschade. Het is daarbij wel belangrijk om te weten hoe u verzekerd bent. Bent u allrisk verzekerd, dan verzorgen wij de afwikkeling met de verzekering voor u. Bent u WA verzekerd, dan verloopt de afwikkeling van de verzekering via u zelf of in het geval van een ongeval, samen met de tegenpartij. Het is in dat geval natuurlijk ook mogelijk om de kosten voor reparatie of vervangen van uw autoruit eerst voor te schieten, alvorens u het bedrag van de verzekering terugkrijgt.

  Verder lezen Oprollen
  Neem contact op!