Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Auto polijsten

  Bij Bekkers Autoschade kunt u bij uitstek terecht voor het polijsten van uw auto. Natuurlijk is dit in sommige gevallen onderdeel van schadeherstel. Maar ook wanneer u ziet dat de lak van uw auto steeds doffer wordt, is polijsten een oplossing. Begin hier nooit zelf aan, maar besteed het uit aan een specialist zodat u verzekerd bent van een stralend eindresultaat. 

  Uw auto laten polijsten door Bekkers Autoschade

  Het polijsten van auto’s is een vak apart. Daarom kunt u daarmee het best naar een specialist gaan, zoals Bekkers Autoschade. Onze medewerkers zijn zelfs getraind voor het polijsten door Bentley. Uw auto is een kostbaar bezit en wij gaan er dan ook met alle nodige zorg mee om. Met ons oog voor detail, specialistische kennis en kwalitatief hoogwaardige apparatuur kunnen wij uw auto geheel naar wens polijsten.

  10.000 Reparaties per jaar

  55 Specialisten tot je beschikking

  18.474 Tevreden klanten

  8,7 Klanten beoordeling

  Al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Eindhoven

  En niet zonder reden

  Maak een afspraak
  Klantbeoordeling

  8.7/10

  984 beoordelingen

  Auto polijsten: hoe gaat dat in zijn werk?

  Allereerst bekijken we de beschadigingen aan de lak. Dan controleren we of polijsten ook echt de juiste oplossing is. Krassen die u wel ziet maar niet kunt voelen, kunnen door polijsten verholpen worden. In een aantal gevallen kunnen vogelpoep of andere hardnekkige vlekken verholpen worden middels polijsten. 

  Aan de slag met het polijsten van uw auto

  Wanneer blijkt dat polijsten de juiste oplossing is, gaan we aan de slag. Eerst maken we de auto egaal. Minuscule hoogteverschillen in de lak werken we weg door grof te schuren. Vervolgens werken we met steeds fijner schuurmateriaal om het oppervlak mooi glad te maken. Dan is het tijd voor het aanbrengen van de polijstpasta (in verschillende grofheden) en wordt met de polijstmachine en polijstpads de auto gepolijst. 

  Auto polijsten: een vak apart

  Er zijn mensen die zelf aan de slag gaan met het polijsten van hun auto. Dit raden we af; het polijsten van auto’s is een vak apart en u kunt dit beter aan een specialist overlaten. Anders is de kans groot dat de schade alleen maar erger wordt! Wij zorgen ervoor dat uw auto er weer stralend uitziet.

  Verder lezen Oprollen
  Neem contact op!