Jeroen van Rooij Vision Car Lease: De samenwerking met Bekkers Autoschade gaat al terug naar 2005

Partnerschappen
Terug

01-07-2021

Jeroen

In 2004 heb ik Harry Bekkers leren kennen, waarin we op een warme zaterdag om half zeven naar huis gingen, terwijl de showroom, waar hij nieuwe uitleen auto’s kwam uitzoeken om 17u al dicht was. Een goed gesprek waarin we al snel merkten dat we dezelfde uitgangspunten hebben, als mens maar ook het DNA van onze bedrijven.

Sinds de opstart van Vision Car Lease is Bekkers een schadehersteller voor ons. De keuze daarvoor is, dat de kwaliteit en klantbeleving volledig aansluit bij de dienstverlenging van Vision Car Lease:  premium service! Er wordt hoogwaardig hersteld en de Bekkers Autoschade Groep  blijft continue investeren om kwaliteit en een gedegen en veilige reparatie van het voertuig te kunnen waarborgen. Ook hebben ze een representatieve vervangend vervoer vloot, vaak krijg je als bestuurder “een upgrade” tegenover je eigen auto.

Er wordt geen enkele concessie gedaan aan kwaliteit van schadeherstel in elke vestiging van Bekkers! Dit is in deze sector tegenwoordig zeer bijzonder. Veiligheid van het herstel staat ook voor Vision Car Lease boven alles, met alle complexe opties die tegenwoordig mogelijk zijn, denk aan adaptieve cruise control en zelfrijdende functies.

Voor ons is Bekkers Autoschade Groep daarom een zeer goede en betrouwbare partner.

Keep up the good work!

Opzoek naar persoonlijk advies?
Klantbeoordeling

8.7/10

984 beoordelingen

Contact opnemen