Al 25 jaar partners in business

Partnerschappen
Terug

08-06-2021

Als de dag van gisteren herinnert Marcel Winters zich nog zijn eerste kennis making met Harry Bekkers.
Het was immers, in 1996 het jaar waarin Marcel Winters zelfstandig werd als Mitsubishi dealer destijds.

Tijdens deze eerste kennismaking was het opmerkelijk hoeveel overeenkomsten Harry en ik hadden aldus Winters. Hetzelfde DNA, onze drive voor perfectie en altijd in oplossingen denken en open blijven staan voor verbeteringen van alle processen met als doel een tevreden en loyale klantenkring opbouwen.

Nu 25 jaar later kan ik wel stellen dat wij hier beide in geslaagd zijn samen met ons team van medewerk(st)ers!

Een andere overeenkomst tussen Bekkers Autoschade en Auto Winters is dat wij beide familie bedrijven zijn. Bij Harry Bekkers is te toekomst gewaarborgd door zijn zoon Danny en dochter Inge. Bij Marcel Winters door zijn beide zonen Bart en Joep. Er is ons veel aan gelegen dat ons levenswerk wordt voortgezet met de zelfde passie voor ons vak en het nastreven van de hoogst haalbare kwaliteit en dienstverlening. Hier zijn wij dan ook trots op, met recht denk ik!

Dat wil niet zeggen dat er bij ons nooit iets fout gaat, natuurlijk wel, ook bij ons werken mensen die fouten maken. Het gaat er echter om hoe dit dan wordt opgepakt en opgelost, en laat dat nou precies de reden zijn waarom wij ook de volgende 25 jaar onze samenwerking met Bekkers Autoschade zullen koesteren!  

Auto Winters is officieel Kia, Mitsubishi en Suzuki dealer in Weert en Valkenswaard. Daarnaast heeft Auto Winters een occasion centrum en Auto Winters Lease maakt het bedrijf compleet. Autoschade Bekkers sluit hier naadloos bij aan waarmee wij uw mobiliteit van A tot Z kunnen verzorgen.  

Opzoek naar persoonlijk advies?
Klantbeoordeling

8.7/10

984 beoordelingen

Contact opnemen