Hagelschade


Zuid-Oost Brabant heeft in 2016 te maken gehad met een aantal hagelbuien, waarvan de hagelbui van 23 juni de meeste impact heeft gehad in onze regio. De medewerkers van Bekkers Autoschade hebben meteen de mouwen opgestroopt om iedereen zo snel en zo goed mogelijk te kunnen helpen. Sommigen kwamen eerder terug van vakantie, anderen stelden hun vakantie uit. Er moesten zo snel mogelijk ruiten vervangen worden om mensen weer op weg te helpen en intakes van schademeldingen worden gemaakt.

Samen met een vijftal zorgvuldig op kwaliteit uitgekozen partijen werden 5 locaties ingericht waar de restylewerkzaamheden (het uitdeuken zonder spuiten) en de afwikkeling van de hagelschades plaats konden vinden.

In korte tijd werden zo’n 4.000 schademeldingen en taxaties verwerkt en reparaties ingepland. Na ruim een halfjaar zijn de meeste reparaties uitgevoerd en vinden de reparaties plaats op de 3 locaties van Bekkers Autoschade in Eindhoven, Helmond en Valkenswaard.

De medewerkers van Bekkers Autoschade kunnen terugkijken naar een dynamische periode die de onderlinge band nog verder versterkt heeft. De directie is dan ook trots op haar medewerkers!

Mocht u nog een hagelschade op uw auto, caravan of camper hebben dan kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen en helpen wij u graag verder!