Feestelijke opening nieuwe presentatie- en trainingsfaciliteit tijdens NieuwjaarslunchOp 22 januari jl. hebben de medewerkers van Bekkers Autoschade met hun familie tijdens een gezellige nieuwjaarslunch de nieuwe presentatie- en trainingsfaciliteit aan de John F. Kennedylaan in Valkenswaard in gebruik genomen. Algemeen directeur Harry Bekkers gaf een terugblik van het dynamische jaar 2016 en een vooruitblik naar 2017. Hij schetste hoe belangrijk het is voor ons en onze branche om te blijven leren en ontwikkelen. Mede daarom is deze eigen presentatie- en trainingsruimte gerealiseerd. Daarna werd het buffet geopend. Met speciale dank aan alle mensen die de uitgebreide en goed verzorgde lunch hebben voorbereid!

Daarna kwam absurdist Berry Knapen langs om het feestje op te vrolijken. Er werd afgesloten met een live-optreden van de Bekker Band, met onze eigen Harry en Ingrid Bekkers op het podium.

Op naar een goed en leerzaam 2017!