Bekkers Autoschade start Omnia in Valkenswaard


Bekkers Autoschade is in Valkenswaard het nieuwe bedrijf Omnia Bekkers Caravan & Camper Schadeservice gestart.

Caravans en campers

Hiermee gaat Bekkers zich richten op reparatie, onderhoud en schadeherstel van caravans en campers. De oprichting van dit bedrijf volgt op de overname door Bekkers van Omnia Ad Hazenberg in Son, waarbij ook het personeel is meegegaan. Dit bedrijf is op 1 november verplaatst naar Valkenswaard, waar het van start is gegaan in het bedrijfspand van Bekkers Valkenswaard, aldus Omnia Formule Manager Roland de Jong: “Een deel van dit bedrijfspand blijft in gebruik als schadeherstelbedrijf en een afgescheiden deel is omgebouwd tot Omnia Bekkers Caravan & Camper Schadeservice.”

Schade en dealerbedrijven

Omnia Caravan en Camper Schadeservice bestaat uit 30 schadeherstel/dealerbedrijven. Bekkers Autoschade telt drie vestigingen, naast Valkenswaard ook in Helmond en de hoofdvestiging in Eindhoven. Voor Omnia is de toevoeging van het bedrijf een belangrijke stap om te komen tot een goede dekking in het zuiden van Nederland.


#Valkenswaard #Omnia