KIA-erkenning Bekkers Autoschade Valkenswaard en Bekkers Autoschade Helmond

Bedrijfsupdate
Terug

09-02-2017

Zowel in Valkenswaard als in Helmond heeft een auditor van KIA eind 2016 de werkprocessen van Bekkers Autoschade 2 dagen doorgelicht en tot de conclusie gekomen dat er gewerkt wordt volgens de hoge fabrieksspecificaties en veiligheidseisen die KIA eist. Hieruit vloeide de KIA erkenning voor Bekkers Autoschade in Valkenswaard en in Helmond!

Bekkers Autoschade werkt succesvol samen met de KIA dealers Auto Winters Valkenswaard, Auto Winters Weert, VDNS KIA-Helmond,  VDNS KIA Venlo en VDNS Hansen in Venray. Ook hun processen zijn onder de loep gelegd en de samenwerking tussen het autodealerbedrijf en het autoschadeherstelbedrijf.

Mark van Houtum, vestigingsmanager van Bekkers Autoschade Helmond, geeft aan de audit van KIA als zeer positief te ervaren. “Het belang van de klant staat voorop bij ons in onze samenwerking met VDNS. Met deze erkenningen voor de schadehersteller en de dealer geeft de importeur dit ook aan. Alle partijen zitten op één lijn om de service naar de klant en de kwaliteit/veiligheid van de reparaties te borgen. ”Dennis Jacobs, manager van Bekkers Autoschade Valkenswaard kijkt vooral ook uit naar de thema-avonden die KIA wil organiseren. “Dit zal de onderlinge samenwerking en de kennis nog verder verbeteren”, geeft hij aan. 

Opzoek naar persoonlijk advies?
Klantbeoordeling

8.7/10

984 beoordelingen

Contact opnemen

Gerelateerd nieuws