Bekkers Autoschade enige EU geaccrediteerde McLaren -hersteller

Bedrijfsupdate
Terug

26-01-2022

Uw schade in ere hersteld

Als enig schadeherstelbedrijf in de Europese Unie is Bekkers Autoschade Eindhoven door McLaren Automotive geaccrediteerd als schadehersteller, conform de nieuwe , sterk verzwaarde eisen. Er zijn over de hele wereld slechts 15 herstelbedrijven die deze erkenning hebben van het exclusieve automerk. Uiteraard is  Bekkers Autoschade Eindhoven trots op de certificering door McLaren Automotive.

ZWARE EISEN

Harry Bekkers zegt hierover: “deze erkenning is het bewijs dat we voldoen aan de nieuwe, extreem zware eisen, die McLaren stelt aan opleiding, equipment en vakmanschap om veilig en duurzaam schade en lakreparaties te mogen uitvoeren aan hun hightech merk. Dezelfde hoge standaard van schadeherstel passen wij toe op alle schadeherstelreparaties. Wij zijn al jaren geautoriseerd voor 14 premium automerken.”

LOUWMAN EXCLUSIVE

Arjen van Beek, algemeen directeur van Louwman Exclusive Utrecht: “Bekkers Autoschade is de juiste partner voor ons. Bekkers Autoschade werkt al 8 jaar samen met Louwman Exclusive voor schadeherstel aan alle topmerken die wij voeren. Bekkers Autoschade en Louwman Exclusive zorgen samen voor totale ontzorging voor de McLaren eigenaren en voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen van McLaren Automotive.”

 

Opzoek naar persoonlijk advies?
Klantbeoordeling

8.7/10

984 beoordelingen

Contact opnemen

Gerelateerd nieuws