Klanten over Bekkers Autoschade

 
Bekkers Autoschade

Een Porsche is bij Bekkers

Autoschade in goede handen

Ad Geerts is directeur van Porsche Centrum Eindhoven en Limburg. Als het gaat om schadeherstel weten beide vestigingen zich verzekerd van een deskundige externe partner: Bekkers Autoschade in Eindhoven.

 

"Onze samenwerking is gebaseerd op jarenlange ervaring. Bekkers Autoschade staat voor kwaliteit, vakkennis en flexibiliteit. Omdat Porsche een fabrikant is die innovatieve en complexe technieken toepast moet ook de schadereparateur daarin meegaan. Bekkers investeert zowel in mensen als techniek, wat essentieel is voor ons" aldus Ad Geerts. "Elke Porsche wordt hersteld volgens de kwaliteitsnormen van 'Porsche Approved'. Dit kunnen veel schadebedrijven niet bieden omdat er geen kennis aanwezig is over Porsche. Bij het herstellen van plaatwerk is het absoluut noodzakelijk om de onderhuidse techniek te kennen. Daarbij gaat het om allerlei componenten van motor, aandrijving, elektronica, koelsysteem en dergelijke.

 

Als Porsche dealerbedrijf is het goed dat Bekkers Autoschade meedenkt vanuit onze positie én die van onze klant, de berijder van de Porsche. Daarbij gaat het niet uitsluitend om het kostenplaatje. In feite hebben zij als toeleverancier een vertrouwenspositie. Erg belangrijk is ook de open communicatie die onze servicemedewerkers hebben met die van Bekkers Autoschade. Dat maakt de afstand tussen onze bedrijven letterlijk een stuk kleiner. Kortom: wij vinden Bekkers Autoschade een fijne partij om mee te werken!"

Bekkers Autoschade

Twee succesvolle bedrijven

met hetzelfde DNA

Wie kent de opvallende showroom van Louwman Exclusive niet? Pal naast de snelweg A2 ten hoogte van Utrecht en onderdeel van de geluidswal. Al rijdend kunt u de exclusieve auto’s zien staan. Wij zijn er van overtuigd dat menig autoliefhebber daar graag eens een kijkje zou willen nemen. Voor die mensen hebben we goed nieuws.

 

Algemeen directeur Arjen van Beek en After Sales Manager Arnold van Essen heten u van harte welkom. Deze ochtend zijn wij echter te gast. Samen met de directie van Bekkers Autoschade, vertegenwoordigd door Harry en Danny Bekkers. Sinds 1 augustus 2014 werken de bedrijven officieel samen en is Bekkers Autoschade de exclusieve partner waar het gaat om schadeherstel van een aantal bijzondere merken als McLaren, Maserati, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce, Lexus en Morgan.

 
 
Bekkers Autoschade

'Bekkers Autoschade laat zelden of nooit een steek vallen'

Marcel Winters is precies 21 jaar zelfstandig merkdealer van Mitsubishi in Valkenswaard en Weert. In 2003 volgde in beide vestigingen het merk KIA en in 2009 werd in Weert het dealerschap voor Suzuki toegevoegd. Totaal zijn er 40 mensen werkzaam bij Autobedrijf Winters.

 

Marcel Winters en Harry Bekkers leerden elkaar in 1998 kennen als buren. Beiden hadden direct respect voor elkaars manier van werken en de hoge graad van kwaliteit en service. Dat leidde al snel tot een samenwerking. In het wagenpark 'leenauto's' van Bekkers werden auto's van Winters opgenomen en de schadeauto's van cliënten gingen naar Bekkers Autoschade. "Het is in al die jaren zelden of nooit voorgekomen dat Bekkers Autoschade een steek laat vallen. Het begrip 'customer delight' wordt in de vestigingen van Bekkers tot in het extreme doorgevoerd. Wanneer je er binnenkomt lijkt het meer op een hotel dan een schade-werkplaats. In elk opzicht wordt er gestreefd naar perfectie. Dat zie je aan de materiaalkeuze van het interieur, aan de moderne apparatuur en aan de werkwijze.

 

De samenwerking met hun medewerkers is prettig. Het is absoluut een toonaangevend bedrijf waar géén concessies worden gedaan aan kwaliteit. Meest bijzonder is dat dit op geen enkele manier leidt tot hogere tarieven. Integendeel: wanneer je het kwaliteitsniveau afweegt tegen het prijsniveau is Bekkers Autoschade zelfs de goedkoopste keuze!"

Bekkers Autoschade

'De aandacht voor detail is opvallend bij Bekkers'

Frank Baudoin heeft al bijna dertig jaar dealer-ervaring in de autobranche. Als Mazda dealer 'Muzenberg' werkt hij samen met Bekkers Autoschade omdat hij overtuigd is van de hoge kwaliteit die geleverd wordt.

 

"Mazda geeft 12 jaar garantie op de carrosserie en die blijft geldig wanneer eventuele schade wordt hersteld door een erkend bedrijf als Bekkers Autoschade. Maar even belangrijk is de goede samenwerking: het is een plezierige en fijne club om mee te werken. Bij problemen wordt alles direct opgelost en tot in de puntjes verzorgd. De service is optimaal. Onlangs hadden we een klant die de auto kwam ophalen en stomverbaasd was: zó schoon was zijn auto nog nooit geweest. Bekkers levert namelijk elke auto compleet gereinigd af, zowel in- als exterieur! Een ander voorbeeld betrof een auto waarmee een paaltje was geraakt aan de zijkant. Toen die terugkwam was ook een piepkleine lakbeschadiging aan de vuldop van de benzinetank weggewerkt. Dat zien ze bij Bekkers Autoschade zonder dat je er zelf aan had gedacht. Complimenten!

 

Ze behandelen een auto alsof die van henzelf is. Die filosofie van Bekkers Autoschade spreekt ons aan omdat we die zelf ook hanteren: kwaliteit en service staan voorop en alleen het beste is goed genoeg."

 
Bekkers Autoschade

'Politieauto's moeten zo snel mogelijk weer de weg op'

De politie regio Brabant Zuid-Oost beschikt over 450 auto's, waarvan er 120 zijn uitgevoerd als opvallend surveillancevoertuig. Het wagenpark omvat allerlei voertuigen voor o.a. de recherche, het arrestatieteam en overige diensten zoals de stadswacht. Leo Arts is "proces manager operationele mobiliteit" oftewel wagenparkbeheerder en verantwoordelijk voor aankoop, verkoop, opbouw, onderhoud en schadeafwikkeling.

 

Leo Arts: "de auto's zijn eigendom en worden in de eigen werkplaats onderhouden. Alleen voor schadeherstel gaan wij naar derden. Voorheen waren dat 35 bedrijven in de regio. Inmiddels is gekozen voor één bedrijf, dat alle schades aan onze auto's herstelt: Bekkers Autoschade. Wij kozen voor dit bedrijf omdat er hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Bekkers is niet alleen uitgerust met de modernste apparatuur, maar levert vakwerk en komt gemaakte afspraken altijd na. Onze auto's moeten 24 uur per dag inzetbaar zijn. Zodra er een schadegeval is komt Bekkers meteen in aktie. Dat is van te voren zo bedongen."

 

Behalve snelle service en vakwerk staat Bekkers Autoschade ook garant voor een stukje meedenken met de politie. Vanwege het kostenaspect zal altijd worden bekeken of ergens bespaard kan worden, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid. Leo Arts: "wanneer een bumper of spatbord niet persé hoeft worden vervangen en nog netjes kan worden gerepareerd en overgespoten, vinden wij dat geen probleem. Bekkers zorgt desondanks dat onze auto's er strak uitzien en brengt ook de striping en belettering aan. Ook Leo Arts is blij met vestigingen van Bekkers in Valkenswaard en Helmond. "De ligging is gunstig ten opzichte van onze regio en dat komt de snelheid alleen maar ten goede.

Autoschade Service
Autoschade Exclusief
Campers Caravans
Oldtimer Restauratie
Special Design Paints
UW SCHADE IN ERE HERSTELD