Maak direct een afspraak
  of

  Bel Bekkers Eindhoven  Toon telefoonnummer
  T. 040 292 21 22

  Bel Bekkers Valkenswaard  Toon telefoonnummer
  T. 040 204 26 39

  Caravan reparatie

  Schade aan uw caravan? Bekkers Autoschade lost het voor u op, zodat u met een gerust hart de weg op kunt om van een welverdiende vakantie te genieten. Ons team – bestaande uit meer dan 55 specialisten – weet alles van caravans en de reparaties hiervan. We herstellen niet alleen de zichtbare schade aan de buitenkant van uw caravan. U bent ook voor complexe schade, aan het chassis bijvoorbeeld, bij ons aan het juiste adres.

  Professionele caravan reparatie

  Bekkers Autoschade biedt u de beste service en de hoogste kwaliteit. Ook wanneer u bij ons langskomt voor de reparatie van uw caravan. Dat beloven we. Om die belofte waar te maken, is onze hypermoderne werkplaats uitgerust met innovatieve apparatuur en allerlei andere technische hoogstandjes. Onze medewerkers duiken daarnaast regelmatig terug de schoolbanken in voor bijscholing. Zo zijn zij speciaal opgeleid voor het Profile Repair systeem, waarmee plaatschades plaatselijk en kostenbesparend hersteld kunnen worden.

  Uw caravan tegelijkertijd van een onderhoudsbeurt voorzien? Dat is geen enkel probleem. Ons team voert ook onderhoudsbeurten én officiële PACK keuringen uit. U bent dus in één bezoek klaar voor een fijne, veilige vakantie.

  10.000 Reparaties per jaar

  55 Specialisten tot je beschikking

  18.474 Tevreden klanten

  8,7 Klanten beoordeling

  Al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Eindhoven

  En niet zonder reden

  Maak een afspraak
  Klantbeoordeling

  8.7/10

  984 beoordelingen

  Caravan reparaties, voor de binnen- én buitenkant

  Bij Bekkers Autoschade maken we gebruik van geavanceerde technieken voor de reparatie van schade aan uw caravan. Denk hierbij aan de Profile Repair methode. De methode, uitgevoerd door onze ervaren medewerkers, maakt gedeeltelijk herstel van de zijwanden van uw caravan mogelijk. Zonder dat we daarbij de volledige wand hoeven te vervangen. We spuiten de wand vervolgens over in een spuitcabine met medicinale lucht. Het gevolg? Een hoogwaardige afwerking. Uw caravan ziet er weer uit als vanouds.

  Geen schade aan de buitenkant van uw caravan? U kunt ook bij ons terecht voor andere soorten schade. Ook het uitvoeren van complexe reparaties aan uw caravan is voor ons geen enkel probleem. Denk hierbij aan het repareren van het chassis of andere elektrische installaties. We maken hierbij gebruik van de laatste technologische hoogstandjes. Wel zo prettig!

  Alle kennis in huis voor een vakkundige reparatie van de caravan

  Bij Bekkers Autoschade hebben we de juiste expertise in huis om uw caravan professioneel te repareren. Onze mensen hebben kennis van zaken en passie voor hun vak. Vertrouw op onze combinatie van kennis én moderne apparatuur om uw voertuig weer in optimale staat te herstellen. Dus, voor een caravan reparatie in Brabant, u weet waar u moet zijn. Tot snel!

  Verder lezen Oprollen